'Medyum' ve imam kardeşine bıçaklı saldırı

Sosyal medyada "Metafizik ve Biyoenerji Uzmanı" olarak açtığı sayfada on binlerce takipçisi bulunan Muhammed Emin Kırmızıkan ve imam kardeşi Emrah Kırmızıkan bıçaklı saldırıya uğradı. Emrah Kırmızıkan hayatını kaybederken, Muhammed Emin ise yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Instagram'da 'Muhammed Emin Hoca' adlı sayfada kendini "Metafizik ve Bioenerji Uzmanı" olarak tanıtan ve 'medyum' olarak bilinen Muhammed Emin Kırmızıkan ile Yedikule'de imamlık yaptığı öğrenilen kardeşi Emrah Kırmızıkan, Bayrampaşa'da saldırıya uğradı.

23 Şubat'ta Orta Mahalle Oğuzhan Sokak'ta yürüyen Muhammed Emin Kırmızıkan (28) ile kardeşi Emrah Kırmızıkan (27), kimliği belirlenemeyen kişilerin bıçaklı saldırısında yaralandı. Saldırganlar kaçarken, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emrah Kırmızıkan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekipleri, hafif yaralanan Muhammed Emin Kırmızıkan'ı kontrol amaçlı hastaneye kaldırdı.

Yedikule'de özel bir hastanede imam olarak görev yaptığı öğrenilen Emrah Kırmızıkan'ın cenazesi, İsmailağa Camii'nde öğle vakti kılınan namazın ardından Bahçeşehir Mezarlığı'na defnedildi. Kardeşinin cenaze törenine katılan Muhammed Emin Kırmızıkan'ı yakınları teselli etti.

Muhammed Emin Kırmızıkan'ın, 75 bin takipçili Instagram sayfasında kendini "Metafizik ve Bioenerji Uzmanı" olarak tanıttığı ve aynı zamanda bu alanda danışmanlık hizmeti veren bir iş yerinin sahibi olduğu öğrenildi. (AA - HABER MERKEZİ)