Daron Acemoğlu'ndan Mutlu hoca mesajı: Özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum

Dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu, Galatasaray Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan Mutlu Öztürk için bir mesaj yayımladı. Acemoğlu mesajında, "Sevgili lise arkadaşım Mutlu Öztürk’ün en yakın zamanda özgürlüğüne kavuşması dileklerimle" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HDP’nin 13 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen 7. kuruluş yıl dönümü etkinliğinde gözaltına alınan Şişli İlçe Eşbaşkanı ve tarih öğretmeni Mutlu Öztürk, 14 Ekim'de tutuklanarak Silivri 5 No’lu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Öztürk'ün ilk duruşması, 21 Şubat'ta Çağlayan Adliyesi'nde görülecek. Öztürk'ün serbest bırakılması için meslektaşları, arkadaşları ve öğrencileri tarafından açılan www.mutluhocayaozgurluk.com internet sitesine yüzlerce destek mesajı yazıldı.

Son olarak dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu, Galatasaray Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan Mutlu Öztürk için sitede bir mesaj yayımladı. Acemoğlu mesajında, "Sevgili lise arkadaşım Mutlu Öztürk’ün en yakın zamanda adalete ve özgürlüğüne kavuşması dileklerimle" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Yurttaş Mutlu Öztürk neden hapiste?Yurttaş Mutlu Öztürk neden hapiste?

Mutlu Öztürk'e dairMutlu Öztürk'e dair