İmamoğlu'ndan Gezi yorumu: Şehrin doğasını savunanlara selam olsun

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gezi davasında çıkan beraat kararlarına dair paylaşım yaptı. İmamoğlu "İstanbul'da yaşayan herkes adına bu şehrin tarihini, kültürünü, yeşilini, doğasını savunan herkese selam olsun" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gezi davasında tutuklu sanık Osman Kavala dahil herkese beraat kararı çıkması üzerine açıklama yaptı. İmamoğlu kararın sevindirici olduğunu ve yargıya olan güveni tazelediğini ifade etti.

Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğlu "Gezi Parkı ile ilgili davada herkese beraat çıkması çok sevindirici ve yargıya olan güvenin tazelendiği bir karar oldu. İstanbul'da yaşayan herkes adına bu şehrin tarihini, kültürünü, yeşilini, doğasını savunan herkese selam olsun" dedi.

Gezi davasında mahkeme heyeti, Osman Kavala, Ayşe Mücella Yapıcı, Şerafettin Can Atalay, Tayfun Kahraman, Ali Hakan Altınay, Mehmet Osman Kavala, Yiğit Aksakoğlu, Ali Ekmekçi, Çiğdem Mater Utku ve Mine Özerden hakkında beraat kararı verdi. (HABER MERKEZİ)

Pınar Öğün: 7 yıl akıyor gözlerimden...Pınar Öğün: 7 yıl akıyor gözlerimden...

Gezi davası: Tüm sanıklar için beraat kararıGezi davası: Tüm sanıklar için beraat kararı

Abdullah Gül: Gezi olaylarıyla gurur duyuyorumAbdullah Gül: Gezi olaylarıyla gurur duyuyorum

Gazete Duvar yazarları Gezi davasını değerlendiriyorGazete Duvar yazarları Gezi davasını değerlendiriyor