Taciz iddiasıyla darbedilen sosyal medya fenomeni öldü

Antalya'da 'taciz' iddiasıyla darbedildikten sonra yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan sosyal medya fenomeni 18 yaşındaki Şehmuz Özdemir'in 12 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da bir kız çocuğunun babası ve erkek kardeşi tarafından 'taciz' iddiasıyla dövülen 'Ares' takma adlı sosyal medya fenomeni 18 yaşındaki Şehmuz Özdemir'in beyin ölümü gerçekleşti.

Özdemir'den gelecek iyi haberi bekleyen gencin annesi Sultan Kızılay ve arkadaşları, acı haberi alınca gözyaşı döktü. Zorlukla sakinleştirilen anne Kızılay, “Bana evlat acısı yaşatmayın. Ne olur yalvarıyorum. Evladım gidiyor. Hala kalbi çarpıyor. Hala benim bir umudum var. Gerekirse benim beynimi çıkarın ona takın. Beyin nakli yapın. Ne istiyorsanız ben hazırım, ne olur Allah rızası için oğluma yardım edin. Tamam sakat olsun ama ölmesin ben ona bebek gibi bakarım. Yavruma, çocuğuma bebek gibi bakarım. Ölmesin benim çocuğum" diyerek feryat etti.

Tiktok ve sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Şehmuz Özdemir, Antalya'nın Kepez ilçesinde 6 Şubat'ta bir ormanlık alanda yaralı halde bulunmuş ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan V.E. ile oğlu K.E. tutuklanmıştı.

Şehmuz Özdemir’in annesi polis verdiği ifadede oğlunun o gün kendisini aradığını belirterek, “Reklam filmi çekmek için bir ajans beni çağırdı. Bugün buluşacağız ve sözleşme imzalayacağız” dediğini söylemişti. (AA)