Doğa Koleji, İTÜ Vakfı'na satıldı

Doğa Koleji’nde satış süreci tamamlandı. Kolejin, İTÜ Vakfı'na devri ticaret kayıtlarında tescil edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Doğa Koleji'nde öğretmen ve öğrencilerin beklediği gelişme bugün resmileşti.

İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre Doğa Koleji'nin sahibi olan  Asist Öğretim Kurumları Anonim Şirketi'nde devir işlemi dün gerçekleşti, bugün de tescillendi. İTÜ

Geliştirme Vakfı Başkanı olan Serhat Özeren, Asist Öğretim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Saçaklıoğlu ailesi şirketin yönetiminden ayrıldı.

Doğa Koleji'ni 2016 yılında Ömer Saçaklıoğlu satın almıştı. Geçen yıldan itibaren zor duruma düşen kurum 5 ayı aşkın süredir çalışanlarına maaş ödemiyordu. Bu nedenle, Doğa Koleji öğrencilerinin velileri ve öğretmenler zaman zaman protesto eylemleri düzenliyordu.

SERHAT ÖZEREN KİMDİR?

İTÜ Geliştrme Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, Asist Öğretim Kurumları'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. İTÜ Uçak ve Uzay Mühendisliği Fakültesi mezunu Serhat Özeren, bugün İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Başkanı.

Sivil toplum kuruluşlarında da aktif görevlerde bulunan Özeren, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İnternet Geliştirme Kurulu Başkanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ulaştırma Şurası Kurul Üyeliği, Siber Güvenlİk İnisiyatif Başkanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği,

İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye E-Dönüşüm Danışma Kurulu Başkanlığı, Birleşmiş Milletler (BM) Kullanıcı İhtiyaçları Koordinatörlüğü, Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği İcra Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler İTÜ doğa koleji