Ormanlık alanda kadın cesedi bulundu

İstanbul'da ormanlık alanda battaniyeye sarılı halde kadın cesedi bulundu. Kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülen kadının 1980 doğumlu Melahat İşbir olduğu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

İSTANBUL - İstanbul Arnavutköy ilçesinde ormanda mantar toplamaya giden iki arkadaş, yeni kazılmış bir alan fark etti. Buldukları alanı elleriyle eşeleyen gençler, battaniyeye sarılmış halde bir kadın cesediyle karşılaştı. Ormanlık alandan korkuyla kaçan gençler durumu devriye gezen polis ekibine aktardı.

Bunun üzerine Arnavutköy Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, Arnavutköy Memba olarak bilinen ormanlık alana gitti. Polis yaptığı incelemede, kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülen battaniyeye sarılı kadın cesediyle karşılaştı.

Cesedin, yapılan incelemelerin ardından 1980 doğumlu Melahat İşbir'e ait olduğu anlaşıldı. Melahat İşbir'in İstanbul Esenler'de ikamet ettiği ve daha önce iki evlilik yapıp ayrıldığı, iki eşinden de birer çocuğu öğrenildi.

Birkaç gün önce öldürülerek ormanlık alana gömüldüğü tahmin edilen Melahat İşbir'in kafasına aldığı bir darbe sonucu öldüğü tahmin ediliyor. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından İşbir'in cesedi Arnavutköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

(İSTANBUL-AA)