PTT Genel Müdürlüğü görevine Hakan Gülten atandı

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne İştirakler Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gülten atandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bankacılıktan lojistiğe, posta hizmetlerinden elektronik ticarete kadar birçok alanda faaliyet gösteren PTT A.Ş.'nin genel müdürlüğüne Hakan Gülten getirildi.

Varlık Fonu'na devredilen şirketlerinden olan PTT A.Ş.'deki görev değiminin "uzun vadeli değer yaratma hedefi ile küresel vizyon doğrultusunda, istikralı büyüme hedeflerine uygun bir değişim ve dönüşüm olduğu" belirtildi.

HAKAN GÜLTEN KİMDİR?

1982 yılında Uşak’ta doğan Hakan Gülten, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Gülten, meslek hayatına 2008 Kasım ayında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.'de başladı.

Dış Ticaret Uzmanı, ERP Şefliği, Strateji Geliştirme ve Kalite Müdürlüğü görevlerini yürüten Gülten, İBB Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcısı ve Nişantaşı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak da çalıştı.

Gülten, 2018'den bu yana PTT A.Ş.'de İştirakler Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı, PTT Kule A.Ş. Denetim Kurulu Üyesi ve PTT Para Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. (ANKARA/AA)

Etiketler ibb PTT hakan gülten