Eski İngiliz ajanı Le Mesurier düşerek ölmüş

Beyoğlu'nda ölü bulunan Eski İngiliz askeri istihbarat görevlisi 48 yaşındaki James Gustaf Edward Le Mesurier düşmeye bağlı olarak vefat etmiş.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski İngiliz askeri istihbarat görevlisi 48 yaşındaki James Gustaf Edward Le Mesurier'in ölümüyle ilgili adli tıp raporu belli oldu. 11 Kasım'da İstanbul Tophane'de cesedi bulunan Le Mesurier'in düşmeye bağlı olarak öldüğü belirlendi.

TRT Haber'in haberine göre, rapor hazırlanırken kan ve doku örneklerinin incelendiği, kanında uyku ilaçlarından başka bulguya rastlanılmadığı ve doku örneklerinden de farklı bir DNA çıkmadığı belirlendi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Beyoğlu Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi Ali Paşa Medresesi Sokak'ta Kılıç Ali Paşa Camisi'ne sabah namazı için gelenler, 3 numaralı bina önünde hareketsiz yatan eski İngiliz askeri istihbarat görevlisi 48 yaşındaki James Gustaf Edward Le Mesurier'i fark etti. Aynı zamanda Suriye Acil Yardım Derneği Kurucusu ve Başkanı da olan Le Mesurier'ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Eski İngiliz askeri istihbarat görevlisi İstanbul'da ölü bulunduEski İngiliz askeri istihbarat görevlisi İstanbul'da ölü bulundu

Eski İngiliz ajanının ölümü: Eşi ikinci kez ifadeye çağrıldıEski İngiliz ajanının ölümü: Eşi ikinci kez ifadeye çağrıldı