Rabia Naz'ın babası belge paylaştı: Kıyafette lastik izi

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, kızının elbisesinde araç izine rastlandığını gösteren belgeler paylaştı. Vatan, "Elbise temizlenmiş olmasına rağmen izine rastlanmış. Derhal elbiseyi temizleyeni bulun" dedi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz soruşturması ile ilgili baba Şaban Vatan, yeni bir belge paylaştı. Vatan'ın sosyal medya hesabından gösterdiği belgeye göre, Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı görüntü iyileştirme programı kullanarak okul giysisi ile pantolonda lastik izi tespit etti.

Şaban Vatan'ın paylaşımı şöyle: “Şimdi bana bunu açıklayın yetkililer. Giresun Başsavcısı Abdurrahim Alan. Dosyanın savcisi Emine ve müfettişler. Resmen elbisede araç izine rastlanmış. Ve elbise temizlenmiş olmasına rağmen izine rastlanmış. Hani araçla hiçbir olasılık dahi yoktu. Araç deyince inkar başlıyordu. Derhal elbiseyi temizleyeni bulun, emniyetten o kişiyi ortaya getirin. Önceden tozlar varken nasıl yok oldu."

.

Eynesil'de olayın ardından sonra iki ay içinde noterden satışı verilen Doblo, Cango ve Pegejo marka araçların tespitini yapın. Bunu da benim söylemem gerekmezdi. Cinayet böyle mi inceleniyordu? Bugüne kadar sadece siyah Doblo'yu sunmamın sebebi asil aracında elbisede tozların yok edildiği gibi yok edileceği kanaatinde olduğum için olayın içinde siyah Doblo'yu sundum. Çünkü deliller satılan araçta. Artık o aracı ortaya getirin, aracı o zaman kullanan sahibi de değil. Aylarca elbiseleri benden gizlediler göstermediler. İlk savcı bey inceleme yapıldı bir toza rastlanmadı demişti. Bu fotoğraflara rağmen, fotoğrafları gören savcı neden yalan söylemişti. Şahitlerle de tozu sununca, temizlenmiş, doğru tozlar varmış demişti. Lütfen bu paylaşımı her yerde paylaşın. Yeni susturulma operasyonu yapılabilir." (HABER MERKEZİ)