Başak Demirtaş'tan ilk fotoğraf: Moralliydi, güçlüydü...

Başak Demirtaş, eşi Selahattin Demirtaş'la birlikte geçirdiği rahatsızlık sonrası çektikleri ilk fotoğrafı paylaştı. Demirtaş, "Selahattin'i her şeye rağmen iyi gördüm" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edirne Cezaevi'nde tutulan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, eşiyle birlikte çektikleri bir fotoğrafı paylaştı. Geçtiğimiz günlerde nefes almakta zorlandığı için hastaneye kaldırılan eşi Selahattin Demirtaş'ın rahatsızlığı sonrası ilk fotoğrafını paylaşan Başak Demirtaş Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bugün görüş günümüzdü. Selahattin'i her şeye rağmen iyi gördüm. Moralliydi, güçlüydü. Tetkikleri devam ediyor. Herkese selamı vardı. Dualarımız onunla" dedi. (HABER MERKEZİ)

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı: 26'sında hastalandı bugün sevk edildiEdirne Cumhuriyet Başsavcılığı: 26'sında hastalandı bugün sevk edildi

Demirtaş: Halkım bilsin hastalığım vardı, geliştiDemirtaş: Halkım bilsin hastalığım vardı, gelişti

Demirtaş'tan Erdoğan'a tavsiye: İzzetbegoviç'i okuDemirtaş'tan Erdoğan'a tavsiye: İzzetbegoviç'i oku

Demirtaş'ın kardeşi: Sağlık durumuna ilişkin olumsuz açıklamaları çok ciddi bir sinyalDemirtaş'ın kardeşi: Sağlık durumuna ilişkin olumsuz açıklamaları çok ciddi bir sinyal

Selahattin Demirtaş: Ceren Özdemir'in katledilmesine burada çıldırdık resmen!Selahattin Demirtaş: Ceren Özdemir'in katledilmesine burada çıldırdık resmen!

Selahattin Demirtaş, tetkikler için hastaneye götürüldüSelahattin Demirtaş, tetkikler için hastaneye götürüldü