'Polisim' dedi eski çevre bakanını dolandırdı

Telefonda kendisini komiser olarak tanıtan bir dolandırıcı Eski Çevre Bakanı Feyzi Aytekin'e "Uluslararası altın kaçakçıları sizin bilgilerinizi kullanıyor. Suçluları yakalamak için tüm altınlarınızı bize vermelisiniz" dedi. Fevzi Aytekin bankadaki altınlarını dolandırıcıya teslim ettikten sonra oyuna geldiğini anladı. Aytekin, "4 saat telefonda konuştu. Boşluğuma denk geldi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Telefonla Tekirdağ'da yaşayan eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i (73) arayan bir kişi, komiser olduğunu ve uluslararası altın kaçakçılığı operasyonu düzenlediklerini  söyledi.

Suçluların kendisinin kimlik bilgilerini kullandığını söyleyen dolandırıcı, Fevzi Aytekin'den elindeki tüm altınları kendisine vermesini istedi. Telefondaki kişinin dolandırıcı olduğunu anlamayan Fevzi Aytekin bankaya giderek tüm altınlarını dolandırıcının söylediği adrese teslim etti. Aytekin'in altınlarının kaç lira değerinde olduğu öğrenilemedi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Aytekin, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine giderek şikayetçi oldu.

Aytekin, "Herkesin başına gelebilir. Boşluğumuza denk geldi. Dört saat telefonda konuştu. PKK'dan bahsetti, Amerika'daki o adamdan bahsetti. Şehitlerden bahsetti. Şehitler deyince bizim için akan sular durur" dedi