Şaban Vatan: Polisler, tanık Mürsel Küçükal'ın evine baskın yaptı

Şüpheli şekilde ölen Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, tanık Mürsel Küçükal'ın evine polis baskını yapıldığını söyledi. Vatan, emniyet ve savcılıktan açıklama yapılmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Giresun’un Eynesil ilçesinde, 12 Nisan 2018'de yaralı olarak bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, davada tanık olarak ifade veren Mürsel Küçükal'ın evine polisler tarafından baskın yapıldığını belirtti.

Şaban Vatan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Az önce Mürsel'in evine baskın yapıldı. Sanırım Mürsel'den yeni bir ifade alınacak, önemli bir gelişme var gibi merakla bekliyorum. Savcılık makamının ve emniyetin açıklama yapmasını bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

Emniyet ve savcılıktan ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Mürsel Küçükal, Rabia Naz Vatan'ın ölümünden sonra verdiği ifadesini bir yıl sonra değiştirmişti.

Küçükal, 14 Mayıs 2019'daki ifadesinde "Güm sesini daha önceki ifademde söylemedim. Bunu söylememe sebebim ise olay yerine beni çağırıp yürüdüğüm yolu soran polise ses duyduğumu söylemiştim. Ancak polis bana, ‘Kaza gördün mü, araba gördün mü’ diye sordu. Ben yok dedim. Polis bana, ‘Ses duydum dersen senin üzerine kalır’ deyince, korkup bu konu benimle ilişkilendirilir düşüncesiyle söylemedim” demişti. (HABER MERKEZİ)

Rabia Naz tanığı 1 yıl sonra ifade değiştirdiRabia Naz tanığı 1 yıl sonra ifade değiştirdi

Rabia Naz Komisyonu’nda 'mezar açılsın' talebiRabia Naz Komisyonu’nda 'mezar açılsın' talebi

Rabia Naz Komisyonu'yla ortaya çıkan ayrıntılarRabia Naz Komisyonu'yla ortaya çıkan ayrıntılar