CHP'den isim vermeden İnce'ye çağrı: Kumpasın değirmenine su taşıma

Parti yönetimini suçlayan ve "Hesaplaşacağız" diyen Muharrem İnce, bu akşam bir televizyon kanalına çıkmaya hazırlanırken, CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Twitter’dan bir çağrı yaptı. Öztrak, "Sarayın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saray'a bir CHP'linin giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasında adı gündeme gelen Muharrem İnce'nin parti yönetimine yönelik sert çıkışı üzerine CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan "Sakin olalım" çağrısı geldi.

Sözcü Öztrak, Twitter’dan yaptığı açıklamada isim vermeden, "Sarayın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz’’ mesajını paylaştı. Öztrak, ‘’Sarayın operasyonla milletimizin gerçek gündemini karatma çabası boşa çıkacak, milletimizin partimize olan teveccühü daha da artacaktır’’ ifadelerini de kullandı.

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Muharrem İnce'nin açıklamarının ardından yaptığı açıklamada, “Partiyi yıpratacak her türlü açıklamadan partiyi hedef gösterecek her türlü açıklamadan partililerin kaçınması gerekir” dedi.

"Benimle ilgili dedikodu genel merkezde üretildi, mutlaka hesaplaşacağız" diyen Muharrem İnce'nin bu akşam Habertürk TV'de Didem Aslan'ın programına konuk olacağı duyurulmuştu. (HABER MERKEZİ)

İnce: Benimle ilgili dedikodu genel merkezde üretildi, mutlaka hesaplaşacağızİnce: Benimle ilgili dedikodu genel merkezde üretildi, mutlaka hesaplaşacağız

Talat Atilla: Kılıçdaroğlu'ndan açıklama bekliyorumTalat Atilla: Kılıçdaroğlu'ndan açıklama bekliyorum