Lüleburgaz'daki CHP'lilere beraat

Ankara'daki bombalı saldırıyı 3 buçuk yıl önce Lüleburgaz'da protesto ettikleri için haklarında dava açılan CHP'liler için mahkeme kararını verdi. Bugün görülen ilk duruşmada mahkeme 10 CHP'li hakkında beraat kararı verirken hakkında dava açılan eski ilçe başkanı Özgür Kaya, "Türk Adaletine güvenini bir kez daha perçinlemiştir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 3,5 yıl önce Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı protesto eden 10 CHP'li hakkında mahkeme beraat kararı verdi.

Ankara Güvenpark'ta 3 buçuk yıl önce gerçekleştirilen bombalı saldırıyı Lüleburgaz'da protesto ettikleri için 'izinsiz gösteri' yapmaktan haklarında dava açılan 10 CHP'li hakkında mahkeme kararını verdi. İlk duruşmada mahkeme beraat kararı verirken hakkında dava açılanlardan ilçenin önceki dönem başkanı Özgür Kaya, duruşma sonra açıklama yaptı. Kaya, "Bu karar Bayrak Taşımanın ve Terörü Protesto etmenin SUÇ SAYILAMAYACAĞINI hukuk tarihimize altın harflerle kaydetmiş ve tüm milletimizin Türk Adaletine güvenini birkez daha perçinlemistir. Bu haklı davamızda yanımızda olan değerli avukatlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe başkanlarımıza, parti yöneticilerimize, üye ve delegelerimizle birlikte, kalbi vatan ve bayrak sevgisiyle dolu adalet eşitlik ve özgürlük isteyen tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)

Lüleburgaz CHP'ye 3,5 yıl sonra dava açıldıLüleburgaz CHP'ye 3,5 yıl sonra dava açıldı