Soylu: Önemli bir DEAŞ'lıyı yakaladık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye'de önemli bir IŞİD'linin yakalandığını duyurdu. "FETÖ'ye de önümüzdeki günlerde çok önemli bir operasyonun hazırlıklarını arkadaşlarımız yapıyor" diyen Soylu'nun konuşmasının devamında, "Burada şahsımızın olup olmaması önemli değildir. Hiç kimse aman bu adamlar değişti başkaları gelir mücadele biter diye beklemesin" açıklamasında bulunması dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye'de yeni bir operasyon yapıldığını söyledi ve "DEAŞ'ın çok önemli bir adamını yakın zamanda Suriye'de ele geçirdik. Verdiği bilgilerle neler yaptığını ifade etmektedir. Sorgusu arkadaşlarımız tarafından devam etmektedir" dedi.

Van'da "Korucular Hizmet İçi Eğitim Semineri"ne katılan ve konuşma yapan Soylu, IŞİD'lilerin iadesi üzerine de konuştu. Soylu, "Almanya ve Hollanda, kendi memleketlerine mensup DEAŞ'lı teröristleri, aileleri ve çocuklarıyla alacaklarını dile getirdi" ifadelerini kullandı.

"Aynı zamanda şunu söylemek isterim. FETÖ ile mücadelemiz aynı kararlılıkla davam etmektedir. FETÖ meselesinin Türkiye'de dibini kazıyana kadar vazgeçmeyiz, vazgeçen namerttir" diyen Soylu "FETÖ'ye önümüzdeki günlerde çok önemli bir operasyonun hazırlıklarını arkadaşlarımız yapıyor. Bu musibetleri bu ülkenin üzerinde bir daha kötü emel düşünmeyene kadar kazımaya kararlıyız" açıklamasını yaptı.

DİKKAT ÇEKEN İFADE

Soylu'nun konuşmasının devamında, "Burada şahsımızın olup olmaması önemli değildir. Hiç kimse aman bu adamlar değişti başkaları gelir mücadele biter diye beklemesin. Bu mücadeleyi bu milletin evlatları sonuna kadar yürüteceklerdir" demesi de dikkat çekti.

(VAN-AA)