Pınar Öğün'den 'otizm' tepkisi: Sevgisizliğinizden bıktım

Sanatçı Pınar Öğün'den otizmli çocuklara destek: Sevgisizliğinizden ve duyarsızlığınızdan bıktım.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aksaray'da bulunan Merkez Mehmetçik İlkokulu'nda velilerin, okulda eğitim gören otizmli öğrencilerin sınıflarının kapatılmasını istemesi ve öğrencileri yuhalaması Türkiye'nin gündemine oturdu. Otizmli çocukların karşı karşıya kaldığı hak mağduriyeti herkes tarafından tepki ile karşılandı.

OTİZMLİ OLDUĞUNU AÇIKLADI

Bu tepkilere bir örnek de oyuncu Pınar Öğün'den geldi. Sosyal medya hesabından otistik olduğunu açıklayan ünlü oyuncu, yaşananları sert bir dille eleştirdi.

'36 YILDIR OTİSTİK OLARAK YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM'

Twitter hesabından, "Ben otistiğim. 36 yıldır otistik olarak yaşamaya çalışıyorum. Yani o çocuklar benim! Otizm kolay değil. Hele bir de çocuk olmak hiç kolay değil. Sevgisizliğinizden ve duyarsızlığınızdan bıktım" yazarak tepkisini dile getirdi.

'OTİSTİKLERİN NE KADAR BAŞARILI OLABİLECEĞİNİN KANITISINIZ'

Bir takipçisinin 'Bu gerçekse siz otistiklerin ne kadar başarılı olabileceğinin de kanıtısınız o zaman' cevabı üzerine Öğün, "Teşekkür ederim. Otizm çok geniş bir spektrum ve ben de spektrumdayım" dedi.

(HABER MERKEZİ)

Çocuğu otizmli olan veli: 'Mucize Doktor'u izliyorsunuz ama sizin çocuktan bir şey olmaz dediler!Çocuğu otizmli olan veli: 'Mucize Doktor'u izliyorsunuz ama sizin çocuktan bir şey olmaz dediler!

Haksızlık toplumu: Çocuklara kıymayın efendiler!Haksızlık toplumu: Çocuklara kıymayın efendiler!