CHP'li Tuncay Özkan'ı tehdit eden kişi tespit edildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ı tehdit eden kişi tespit edildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, Özkan'ı sosyal medyadan tehdit eden kişinin 1976 doğumlu M.B. adında biri olduğunu açıklarken konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı tehdit eden, 'jitem.akrep' isimli hesap yöneticisinin 1976 doğumlu M.B. olduğu ve emniyet teşkilatıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığını açıkladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Emniyet Genel Müdürlüğü, Özkan'ı tehdit eden kişi hakkında soruşturma başlatıldığını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: "Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız bilişim suçları ile mücadele etmek üzere 7 gün 24 saat esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütmektedir. Bu doğrultuda yapılan incelemelerde 'jitem.akrep' isimli hesap yöneticisinin 1976 doğumlu M.B. olduğu ve emniyet teşkilatıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı görülmüştür. Kişinin yapmış olduğu paylaşımlar sebebiyle de hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır." (AA)