Ciwan Haco ünlü sanatçılara çağrı yaptı

Kürt müzisyen Ciwan Haco, Suriye'nin kuzeyindeki askeri harekatla ilgili dünyaca ünlü sanatçılara çağrı yaptı. Haco, 'soykırım' ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - En tanınmış Kürt müzisyenlerden Ciwan Haco, Suriye'nin kuzeyindeki askeri harekatla ilgili dünyaca ünlü sanatçılara çağrı yaparken Türkiye'yi ağır bir dille suçladı.

Suriye doğumlu olan ve İsveç'te yaşayan Ciwan Haco, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunurken, “Birlikte milyonlarca hayatı kurtarabiliriz. Bu soykırımın devam etmesine izin vermeyin” ifadelerini kullandı.  Ciwan Haco’nun çağrı yaptığı bazı sanatçılar şunlar:

Eric Clapton, Roger Waters, Metallica, Ozzy Osbourne, Korn, Sting, Mick Jagger, Slash, Led Zeppelin, Iron Maiden, Dave Mustaine, Fayrouz, Santana Carlos, Red Hot Chili Peppers, Rihanna, Robert De Niro, Bruno Mars, Pink, Katy Perry, Neil Young, Scorpions, Stevie Wonder, Nick Cave, Radiohead, Bob Dylan, Marilyn Manson.

HÜLYA AVŞAR'LA DÜET YAPMIŞLARDI

Türkiye'ye ilk olarak 2003 yılında gelerek Batman'da konser veren Ciwan Haco, 2012 yılında ise albüm tanıtımı için bir kez daha Türkiye'ye gelmiş Hülya Avşar'la düet yapmıştı. (HABER MERKEZİ)