Engelli aktivistler CHP önündeki açlık grevini bitirdi

Adana Genç Engelliler Spor Kulübü Derneği’ne ait servis aracının mazotunun ve derneğin elektriğinin kesilmesinin ardından Ankara’ya gelen ve 11 gündür açlık grevi eylemini sürdüren Celal Karadoğan ve Ramazan Uçar eylemlerini sonlandırdılar.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Adana Genç Engelliler Spor Kulübü'yle ilgili talepleri için CHP Genel Merkezi önünde eylem yapan engelli aktivistler Celal Karadoğan ile Ramazan Uçar, isteklerinin karşılanacağı sözü alması üzerine 11 gündür sürdürdüğü açlık grevini sonlandırdı.

CHP Genel Merkezi önünde açıklama yapan Karadoğan, galibiyet ya da mağlubiyet gibi bir durum olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Önemli olan engellilerin gençlik merkezine kavuşuyor olması. İstanbul Milletvekili Ali Şeker'in girişimiyle taleplerimiz kısa sürede karşılanacak. Umuyoruz Türkiye'nin en büyük en güzel gençlik merkezine çok kısa sürede kavuşacağız."

Adana Genç Engelliler Spor Kulübü Derneği’ne ait servis aracının mazotunun ve derneğin elektriğinin kesilmesinin ardından Ankara’ya gelen ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşme talebinde bulunan engelli Celal Karadoğan 11 gündür CHP Genel Merkezi önünde açlık grevi yapıyordu.

Engelli eylemciler CHP önünde açlık grevinde başladıEngelli eylemciler CHP önünde açlık grevinde başladı