Sahte MİT'çi eski Kırkpınar Ağası çıktı

Edirne'de iş insanı Cemal S., kendini MİT Edirne Bölge Başkanı olarak tanıtan kişi tarafından 10 milyon lira dolandırıldığını belirterek polise başvurdu. Kendini MİT yetkilisi olarak tanıtan kişinin, 2017'de Kırkpınar güreşleri ağalık ihalesini alan ve ödeme yapmadığı gerekçesiyle ağalığı düşürülen Ahmet Çetin olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sahte evrakla sattığı TOKİ arazisinden 10 milyon lira haksız kazanç elde ettiği belirtilen bir kişi gözaltına alındı. Dolandırıcılık iddiasının altından ise daha önce de basına konu olan bir isim çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iş insanı Cemal S'nin, kendisini MİT Edirne Bölge Başkanı ve TOKİ yetkilisi olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldığını bildirmesi üzerine soruşturma başlattı.

Polis, teknik ve fiziki takip sonrası kendini MİT Bölge Başkanı olarak tanıtan kişinin 2017'de Kırkpınar güreşleri ağalık ihalesini alan ve ödeme yapmadığı gerekçesiyle ağalığı düşürülen Ahmet Çetin olduğunu belirledi.

Soruşturma kapsamında Tekirdağ'da bir adrese düzenlenen baskında, Ahmet Çetin ile bir kişi daha gözaltına alındı.

(İSTANBUL-AA)