Avukatlar İmralı'ya gitmek için başvurdu

Abdullah Öcalan'ın avukatları İmralı'da görüş için başvurdu. Öcalan'ın avukatları 8 yıl aradan sonra 2 Mayıs, 22 Mayıs, 12 Haziran, 18 Haziran ve 7 Ağustos'ta müvekkilleriyle görüşmüştü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - PKK lideri Abdullah Öcalan’ın avukatları, müvekkilleriyle yarın görüşmek için Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulundu. İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’nde tutulan Abdullah Öcalan’ın avukatları Nevroz Uysal, Cengiz Yürekli, Faik Özgür Erol ve Mazlum Dinç müvekkilleriyle yarın görüşmek için Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Öcalan'ın avukatları Rezan Sarıca ve Nevroz Uysal, 8 yıl aradan sonra 2 Mayıs, 22 Mayıs, 12 Haziran, 18 Haziran ve 7 Ağustos'ta müvekkilleriyle görüşmüştü.

İmralı’da bulunanların ailelerinin İmralı’da görüş için yaptıkları son başvuru 30 Ağustos'ta reddedilmişti. Ömer Hayri Konar ve Veysi Aktaş İmralı'ya “sekreterya” olarak gittikleri tarih olan 15 Mart 2015'ten, Hamili Yıldırım da İmralı'ya götürüldüğü 15 Temmuz 2015'ten bu yana aileleriyle sadece 5 Haziran ve 12 Ağustos 2019 tarihlerinde görüşme yapmıştı. (Kaynak: MA)

Etiketler PKK öcalan imralı