Hüseyin Yaşar, Burhan Kuzu için yargıya gidiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun düğününe katıldığı CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Burhan Kuzu'ya dava açacağını açıkladı. Yaşar'ın dava açma sebebi, Burhan Kuzu'nun kendisini ve ailesini 'terör örgütüne yakın olmakla' itham etmesi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, kendisini ve ailesini 'terör örgütüne yakın olmakla' itham eden Burhan Kuzu için yargı yoluna başvuracağını açıkladı mahkemeye verecek.

Burhan Kuzu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Batman'da katıldığı düğünün ev sahibi  Hüseyin Yaşar için, "İmamoğlu, Batman’da terör örgütlerine yakınlığı ile bilinen bir düğüne katılıyor, Diyarbakır’da ise HDPKK’lı belediye başkanına destek ziyaretinde bulunuyor. İmamoğlu, kısa sürede gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Seçim sürecinde HDPKK’nın verdiği desteğe karşı diyet borcunu ödüyor" şeklinde bir tweet attı.

Yaşar ise sosyal medyadan Kuzu'nun Fethullah Gülen'le olan fotoğrafını paylaştı ve ''Avukatımı aradım mahkemeye vereceğim Burhan kuzu denilen zatı. 30 yıldır siyasetteyim hiçbir örgütle ne benim ne de ailemin bağlantısı ve üyeliği olmadı tam tersine hep şiddete karşı durdum dün FETÖ ile kol kola olan bize çamur atamaz mahkemede hesaplaşırız kuzucumla'' ifadelerini kullandı.

İl başkanının oğlu ve İmamoğlu'nun da katıldığı düğünle evlenen Cihan Yaşar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sözde Profesör Burhan Kuzu, Sn. İmamoğlu Batman’da terör örgütüne yakınlığı ile bilinen ailenin düğününe katılmış diyor. Kuzu, bizim ailemiz de bir tane terör örgütüne destek veren bulamazsın. Senin FETÖ ile kol kola olduğun zamanı unutmadık. Bu attığınız çamur tutmaz. İspat etmeyen şerefsizdir" dedi. (HABER MERKEZİ)