MED A.Ş yönetimi kayyımı protesto ederek istifa etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi MED A.Ş.’nin yönetimi ve mali müşavirleri atanan kayyımı protesto ederek istifa etti, "Adnan Selçuk Mızraklı’nın görevden alınıp yerine kayyım atanmasını protesto etmek amaçlı bu günden itibaren görevimizden istifa etmiş bulunuyoruz.”

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanlığı kararıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı’nın görevden alınıp yerine kayyım atanmasının ardından, belediyenin şirketi olan MED Kentsel ve Sosyal Hizmetler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyesi 6 kişi görevlerinden istifa etti. MED A.Ş. Başkan Yardımcısı Seher Tümer, istifa dilekçelerini belediyeye kayyım olarak atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun şirket için görevlendirdiği vali yardımcısına teslim ettiklerini söyledi.

'KAYYIM ATANMASINI PROTESTO ETMEK AMAÇLI İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUZ'

MED A.Ş. yönetimi ve çalıştıkları mali müşavirlerle birlikte toplam 6 kişi istifa ettiklerini belirten Tümer, “31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 63 halkın oyunu alarak belediye eşbaşkanı seçilen Adnan Selçuk Mızraklı’nın görevden alınıp yerine kayyım atanmasını protesto etmek amaçlı, bizler MED A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri olarak bu günden itibaren görevimizden istifa etmiş bulunuyoruz” dedi. (Kaynak: MA)