Bahçeli'yi eleştirdi, zorla özür diletildi

Erzurum'da İYİ Partili bir kişi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaret ettiği gerekçesiyle zorla şehir dışına götürülerek, özür diletildi. Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı, eleştirenleri de 'FETÖ'cü ve PKK'li' olmakla suçladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erzurum'da İYİ Partili bir kişinin, 2014 yılında MHP'den Palandöken Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Kazanç tarafından zorla şehir dışına çıkartılarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den özür diletilmesi tepkilere neden oldu. Sosyal medyadan savcılara soruşturma başlatma çağrısı yapılırken, son günlerde bu tür saldırıların arttığına dikkat çekildi.

Söz konusu videoda, İYİ Parti üyesi, "Sosyal medyada Milliyetçi Hareket Partisi hakkında yaptığım paylaşım yanlış anlaşılmalara vesile olmuştur. Bu yaptığım hatayı düzeltmek istedim, fakat hesabım askıda kaldığı için yapamadım. Kendisinden özür diliyorum, ülkücü camiadan özür diliyorum. Genel Başkanın elini öpüyorum. Buna vesile olan Ahmet kardeşime yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanıyor.

İYİ Partili kişinin dağlık alana götürülmesi ve dikte edilen sözleri tekrar ettirilmesine ilişkin görüntüler, Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek tarafından sosyal medyadan paylaşıldı. Çiçek, görüntülere tepki gösterenlere yönelik yaptığı açıklamada ise ''Tepki gösterenler FETÖ’cü ve PKK’lı namus anlayışı olmayan müptezellerdir. Bir bayan mankenin adını vererek namusunu sosyal medyadan pazarlayan birinin özür diletilmesine tepki gösteren olsa olsa namussuz biridir" dedi.

MHP'li sosyal medya hesapları, geçen günlerde de İYİ Parti'lilere attıkları dayakları videoya alıp paylaşarak gündeme gelmişlerdi.

(HABER MERKEZİ)