Amedspor'dan HDP'ye ziyaret

Amedspor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz ve Amedspor Yönetim Kurulu Üyesi Dilan Bayoğlu, HDP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek önümüzdeki dönem yürütecekleri kampanyaya destek istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amedspor, HDP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek destek istedi. Amedspor heyetini HDP Eşgenel Başkanı Sezai Temelli, HDP milletvekilleri İmam Taşçıer, Mensur Işık ile Amedspor formaları giyen HDP'liler karşıladı. Buluşmada Metin Kılavuz ve Amedspor Yönetim Kurulu üyesi Dilan Bayoğlu’nu HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve Pervin Buldan adına hazırlanmış Amedspor formaları hediye edildi.

'DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE BÖYLE BİR ÖRNEK YOK'

Amedspor kulübü Başkanı Metin Kılavuz, görüşmede yaptığı açıklamada bulundu. Amedspor'un hikayesini anlatan Kılavuz, "Bir toplum spor ve sanatla ne kadar ilişkili ise o toplum o kadar daha özgüvenli ve geleceğe sağlam adımlarla yürüyebilir. Amedspor Kulübü’nün şöyle bir hikayesi var. 2014 yılından sonra bu ismi aldıktan sonra gerçekten çok ciddi baskılarla karşılaştı. Halen de bu baskılar devam ediyor. Bize göre sporun dili, kökeni, etnik, inanç farklılıkları olan toplulukları bir araya getiren ve evrensel barışa hizmet sunan etkinlikler bütünüdür. Biz yine devam ediyoruz. Diyoruz ki spor dostluk, barış ve kardeşliktir. İnanın futbol mücadele isteyen bir alan. Şehrimize gelen her takımın kaptanına bizim kaptan çiçek veriyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle örnek yoktur" dedi. (HABER MERKEZİ)