Süleyman Soylu hakkında çıkan köşe yazısına ilişkin suç duyurusunda bulunacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Durmuş Ali Özyiğit'in yazdığı köşe yazısı hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Özyiğit, Soylu'nun 'bizi mülteci sorunu bitirdi' dediğini iddia etmişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Günboyu gazetesi yazarı Durmuş Ali Özyiğit'in kendisi hakkında yazdıklarına tepki gösterdi. Soylu, Özyiğit hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Özyiğit, dün köşesinde "Süleyman Soylu: Bizi mülteci sorunu bitirdi" başlıklı bir yazı yazdı. Söz konusu yazıyla ilgili Soylu, bu ifadeleri kullanmadığını söyleyerek iddiaları yalanladı. Soylu, Twitter adresinden yazıya tepki gösterdi: "Yalan at, izi kalsın" mantığı ile kaleme alınan, ahlaksız, dedikodu ve iftiraya dayalı yazıyı yazan ve yayınlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım."

İYİ PARTİ'Lİ ÖZDAĞ'A TEPKİ

Soylu aynı zamanda yazıyı paylaşan İYİ Parti'li Ümit Özdağ'a da tepki gösterdi. Soylu, Özdağ için, "Bir medya zararlısıyla bir insan zararlısı yalanlarda bir araya gelmişler, iftiralarla garibanlar üzerinden siyaset devşiriyorlar. Hiçbir şeye üzülmüyorum da arada Profesörlük ünvanının saygınlığına halel geliyor ona üzülüyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)