Mehmet Yılmaz'dan engelleme eleştirisi: Binali Bey, küstüm vallahi

Binali Yıldırım'a sorular yönelttiği yazısı engellenen Mehmet Y. Yılmaz, bugünkü yazısında, "Sulh Ceza Hakimliği’ne bir hukuk dersi vermem gerekiyor" diye yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - T24 yazarı Mehmet Y. Yılmaz, Binali Yıldırım'ın oğlunun servetine ilişkin yazısının engellenmesi üzerine, bugün 'Binali Bey, beni üzdünüz, küstüm vallahi' başlıklı bir yazı daha yazdı. 14 Haziran'da yazdığı 'Binali Bey, sırrını ver, oyumu al' başlıklı yazısına getirilen erişim engelini eleştiren Mehmet Y. Yılmaz, engellenen yazısında Yıldırım'a ve eşine saygısızlık yapmadığını dile getirdi.

Yılmaz'ın bugünkü yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Binali Bey’in sırrının ne olduğuna ilişkin merakım sürmekle birlikte önce Sulh Ceza Hakimliği’ne bir hukuk dersi vermem gerekiyor.

Ne kadar absürt bir cümle oldu değil mi? Hakimliğe hukuk dersi! Gel de gülme.

Ancak şu var ki hakim, kanunun istediği şartlar yerine gelmiş mi diye bakmamış bile. Acaba bu kararı hakime “Teoman’ın sahnelere dönmesi için imza topluyoruz” diye mi imzalattılar?

Kanuna göre Binali Bey, zarar gördüğünü düşündüğü kişilik haklarını korumak için önce bana bir açıklama yollamalıydı. Yollamadı.

Yollasaydı ve yayınlamasaydım Sulh Ceza Hakimliği’ne gidip bu kararın alınmasını isteyebilirdi." (HABER MERKEZİ)

Binali Yıldırım'ın oğlunun servetini sorgulayan yazıya erişim engeliBinali Yıldırım'ın oğlunun servetini sorgulayan yazıya erişim engeli