Abdülkadir Selvi: The Marmara Oteli suç işledi

Hürriyet gazetesinin iktidara yakın yazarlarından Abdülkadir Selvi de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile gazeteci İsmail Küçükkaya arasında yapıldığı belirtilen görüşmenin görüntülerinin sızdırılmasına tepki gösterdi: Ayrıca bu sadece bir ahlaki sorun değil, suç.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin adaylarından Ekrem İmamoğlu'nun, rakibi Binali Yıldırım'la ortak yayın öncesi moderatör İsmail Küçükkaya'dan soruları aldığı iddiasına ilişkin tartışma sürüyor.

İmamoğlu ile Küçükkaya'nın İstanbul'un kalbi Taksim'deki The Marmara Otel'de yaptığı belirtilen görüşmenin görüntülerinin basına verilmesine, Hürriyet gazetesinin iktidara yakın yazarlarından Abdülkadir Selvi de tepki gösterdi. Selvi bugünkü yazısında, The Marmara Oteli'nin suç işlediğini yazdı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın görüşme hakkındaki "Ahlaki bir sorun var" sözlerini aktaran Selvi, şöyle devam etti: "Mahir Ünal haklı ama ortada bir değil iki ahlaki sorun var. İkincisini ise İsmail Küçükkaya’nın güvenlik kamerası görüntülerini servis eden The Marmara Oteli işledi. Ayrıca bu sadece bir ahlaki sorun değil, suç." (HABER MERKEZİ)