İmamoğlu, Yıldırım'a çay davetini hatırlattı

Ekrem İmamoğlu, televizyondaki tartışma programının sonunda rakibi Binali Yıldırım'ın çay içme davetinde bulunduğunu hatırlattı. İmamoğlu, "Davetin yeri ve zamanı için hala haber bekliyorum. Seçim günü de dahil her gün olabilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, televizyonda tartışma programına çıktıkları sırada AK Partili rakibi Binali Yıldırım'ın ailece çay içme davetinde bulunduğunu hatırlatarak, yeri ve zamanı için haber beklediğini açıkladı. İmamoğlu, Twitter hesabından şunları yazdı: "Yayın sonrası Binali Bey çay davetinde bulunmuştu, davetin yeri ve zamanı için hala haber bekliyorum. Seçim günü de dahil her gün olabilir."

Ekrem İmamoğlu ayrıca Ümraniye'de bir restoranda gazetecilerin soruları yanıtlarken, "Çay davetini bekliyorum, seçim günü de dahil. Seçim günü olmadı mı anlamını yitirir. O zaman ben kendilerini Saraçhane'ye davet edeceğim, çay içmeye" diye konuştu.

ERDOĞAN'A SİSİ YANITI: MİLLETİMİZ İSMİMİ ÇOK İYİ BİLİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Pazar günü Sisi mi diyeceğiz yoksa Binali Yıldırım mı?" sözlerini nasıl değerlendirdiği sorulan İmamoğlu, "Benim adım Ekrem İmamoğlu. Milletimiz ismimi çok iyi biliyor. Türkiye'de Ekrem İmamoğlu’yla Sayın Binali Yıldırım ve diğer adaylarla girilecek bir seçim var. Keşke Sayın Cumhurbaşkanı çok da sahada olmasa, Türkiye’nin önemli sorunlarla ilgilenmeye devam etseler, vakitlerini bu işe ayırmasalar" cevabını verdi. (HABER MERKEZİ)

Erdoğan: Pazar günü Sisi mi diyeceğiz Yıldırım mı?Erdoğan: Pazar günü Sisi mi diyeceğiz Yıldırım mı?