Yıldırım: Samimi cevaplar verdik, süre yetersizdi

Binali Yıldırım, canlı yayın sonrası ilk açıklamasında süreden yakındı: "Ekrem Bey ve ben gayet samimiyetle cevap verdik. Süre uzamasına rağmen yapacaklarımızın yarısını anlatabildik. Süre yetersizdir."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Canlı yayında CHP'li Ekrem İmamoğlu ile kozlarını paylaşan Binali Yıldırım, sonrasındaki ilk açıklamasında, rakibinin de kendisinin de samimiyetle sorulara cevap verdiklerini dile getirdi ancak sürenin yetersiz kalmasından yakındı.

Binali Yıldırım, canlı yayın tartışmasının ardından eşiyle ve kızıyla çıkarken gazetecilere yaptığı açıklamada, bundan sonraki seçimlerde adayların bri araya gelmesi hakkında, "Bundan sonra adayların tartışması, milletimizin kucaklaşması ve kaynaşması için de daha iyi olur" yorumunda bulundu. Yıldırım, "İstanbullu uzun bir aradan sonra bir araya geldi. Canlı yayında İstanbul'u konuştuk. Ekrem Bey ve ben gayet samimiyetle cevap verdik. Süre uzamasına rağmen yapacaklarımızın yarısını anlatabildik. Süre yetersizdir. Biz konuştuk kararı İstanbul halkı verecek. İstanbul'da samimiyet kazanacak, tecrübe kazanacak" diye konşutu.

İMAMOĞLU AİLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ekrem İmamoğlu İSE, twitter hesabından ailece çektirdikleri fotoğrafı yayınladı ve şu ifadeleri yazdı: "Bu akşam ülkemizin demokrasi süreci adına önemli bir buluşma gerçekleştirdik. Bu önemli buluşmayı böylesine güzel bir fotoğrafla da taçlandırdık. Sayın Binali Yıldırım’a, İsmail Küçükkaya’ya, emek veren teknik ekibe ve bizleri izleyen milyonlara teşekkürlerimi sunuyorum." (HABER MERKEZİ)