Dündar: Bu format bize uygun değil

Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım canlı yayınında moderatör olarak ilk gündeme gelen Uğur Dündar, programla ilgili eleştiride bulundu. Dündar, "Konuşmacılar için tanınan 3'er dakikalık süreler kısa kalıyor. Daha uzun tutulmalıydı!.. Bu ABD de uygulanan şova dayalı bir format! Bize uygun değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Binali Yıldırım'ın moderatör olarak önerdiği gazeteci Uğur Dündar, ortay yayınla ilgili eleştirilerde bulundu. Dündar, adaylara tanınan 3 dakikalık sürenin kısa olduğunu belirtti ve ABD'de uygulanan bu formatın Türkiye'ye uygun olmadığını söyledi.

Uğur Dündar, İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünü yaptığı ortak yayınla ilgili sosyal medya hesabından şunları yazdı: "Büyük buluşmanın ilk bölümünden edindiğim izlenim: Konuşmacılar için tanınan 3'er dakikalık süreler kısa kalıyor. Daha uzun tutulmalıydı!.. Bu ABD de uygulanan şova dayalı bir format! Bize uygun değil. İmamoğlu,enerjisi,yoksullukla mücadele vaadleri,'Neden başkan olmalıyım' sorusuna verdiği cevapla göz doldurdu. Yıldırım şapkadan beklenen tavşanı çıkaramadı! Küçükkaya tarafsız. İzlemeye devam." (HABER MERKEZİ)