YKS'ye gelenlere Binali Yıldırım paketleri

İstanbul'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın yapıldığı pek çok sınav merkezinin önünde AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın tanıtıldığı sloganların da yer aldığı gıdalar dağıtıldı. Bazı veliler bu duruma tepki göstererek dağıtılan ürünleri geri çevirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) sona erdi. 2 milyon 24 bin 596 adayın başvuru yaptığı YKS'nin ikinci oturumu AYT, saat 10.15'te başladı ve 180 dakika sürdü. 6 bin 450 binada, 107 bin 442 salonda uygulanan AYT'de 295 bin 601 kişi görev aldı.

Evrensel'de yer alan habere göre, İstanbul'daki pek çok sınav merkezinin önünde AK Parti'nin İstanbul adayının tanıtıldığı sloganların da yer aldığı gıdalar dağıtıldı.

Okul önlerinde seçim propagandası içeren paketler dağıtıldı.

Okul önlerinde, Binali Yıldırım'ın seçim çalışanları tarafından sandviç, su, kahve paketi gibi ürünler dağıtıldı. Dağıtımcıların tişörtlerinde ve ürünlerde "Binali Yıldırım - Biz yaptık yine biz yaparız" yazıları yer aldı. Velilerin bazıları sınav gününde yapılan bu dağıtıma tepki gösterdi. Çok sayıda velinin dağıtılan bu ürünleri geri çevirdiği görüldü. (HABER MERKEZİ)