Toprak kavgası 6 ölümle bitti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde arazi anlaşmazlığından kaynaklanan kavga çatışmaya döndü, 4 kişi kurşunlarla 2 kişi ise ezilerek yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanlıurfa'da toprak anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı çatışma nedeniyle 6 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı. İzol aşiretinin karıştığı çatışma sonrası yoğun güvenlik önlemi alındı.

İlçeye 25 kilometre uzaklıktaki Çeltik Mahallesi'nde aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan akraba iki aile arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Zozan, Mustafa Serdar, Meral ve Hakkı İzol  hayatını kaybetti, Cihan, Serhat Ferman, Cemal, Yusuf ile Mehmet Metin İzol yaralandı.

Araçla kaçan şüphelilerin olay yerine yaklaşık iki kilometre uzaklıktaki Karakoyunlu Mahallesi'nde çarptığı Rıdvan Buluş ve Serdar Delen de yaşamını yitirdi. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Siverek ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. Polis, mahalle ve hastanelerde yoğun önlem aldı. Bu arada, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Siverek Devlet Hastanesine giderek yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı. (HABER MERKEZİ)