SAADET'ten Süleyman Soylu'ya 3 soru

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'nun pasaport yenileme talebinin terör gerekçesiyle reddedilmesine ilişkin olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 3 soru yöneltti. Yazıcı Soylu'ya, "Temel Karamollaoğlu’nun isminin karşısına ‘terör’ ibaresini kim koydu?" diye sordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, Süleyman Soylu'ya Temel Karamollaoğlu'nun pasaportu ile ilgili yaşanan kriz ile ilgili sarf ettiği sözleri üç soru ile açıklmasını istedi. Gazetecilerin bu konuyla ilgili sorduğu soruya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; "1 yıl önceki olay. Müracaat ediyorsunuz, randevu alıyorsunuz, 3-4 gün içinde evinize geliyor. Bizim öyle bir işlemimiz yok, öyle bir değerlendirmemiz yok. Benim her söylediğimden bir maraza çıkartıyor" diyerek cevap vermişti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün katıldığı bir TV programında 24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra gittiği nüfus müdürlüğünde, terörle iltisaklı olduğu gerekçesiyle pasaport yenileme talebinin geri çevrildiğini söylemişti. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, Süleyman Soylu'nun açıklamalarına sosyal medya üzerinden 3 soru sordu. İşte Ömer Faruk Yazıcı'nın Süleyman Soylu'ya sorduğu 3 soru şu şekilde;

"Saçma bir şey olduğunu düşünüyorum’ diyeceğinize şu sorulara cevap verin.

24 Haziran seçiminin ardından aynı anda gerçekleşen;

Gnl. Bşk. Sn @T_Karamollaoglu’nun isminin karşısına ‘terör’ ibaresini kim koydu?

-Araç muafiyetini kim kaldırdı?

-Polis korumalarını kim geri aldırdı?" (Kaynak: Milli Gazete)