Kadıköy iskelesinde stantlar arasına barikat

Kadıköy'deki parti stantlarının bulunduğu iskelenin önündeki alan polis barikatıyla bölündü. CHP'li Barış Yarkadaş, vapurdan inen ve binenlerin AK Parti standı önüne yönlendirildiğini öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kadıköy'de parti stantlarının yer aldığı Eminönü ve Kadıköy seferleri yapılan iskelenin önündeki alan, polis barikatıyla bölündü. Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, 'AK Parti ile gerilim yaşandı' bahanesiyle CHP standı önündeki polis barikatlarının genişletildiğini ve böylece vapurdan inenler ve binenlerin AK Parti standı önüne yönlendirildiğini ve iskeleye asılan devasa Binali Yıldırım afişlerini görmek zorunda bırakıldıklarını öne sürdü.

Sosyal medya hesabından görüntüler paylaşan Barış Yarkadaş "Bu koridor, AKP standının önüne yönlendiriyor sizi. Ve AKP standını görmek zorunda kalıyorsunuz. Karşıdaki diğer partilerle iletişiminiz kesiliyor. AKPyi görmeden geçmek yok! Kadıköy'deki koridor daha da genişletildi. Artık sadece vapurdan inerken değil, vapura binerken de AKP standının olduğu alandan geçmek zorundasınız. Barikatın ardında ise CHP var... CHP'nin halkla olan iletişimi 'AKP ile gerilim yaşandı' bahanesiyle kesilmeye çalışılıyor" diye yazdı. Yarkadaş ayrıca, Eyüp'te zabıtaların Ekrem İmamoğlu'nun afişlerini söktüğü görüntüleri de paylaştı. (HABER MERKEZİ)