MHP, Uşak Eşme İlçe Başkanlığının kapatılmasına karar verdi

Uşak'ta MHP il yöneticileri ile ilçe yöneticileri arasında çıkan kavgada av tüfeği ile bir kişi yaralandı. MHP, soruşturma bitene kadar ilçe başkanlığını kapattı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Uşak'ta MHP il yöneticilerinin ilçe yöneticisini av tüfeği ile vurması sonrası MHP ilçe teşkilatını geçici olarak kapatma kararı aldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Uşak ili Eşme İlçesinde meydana gelen olay nedeniyle Eşme Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonuçlanıncaya kadar Milliyetçi Hareket Partisi Uşak, Eşme İlçe Başkanlığının kapatılmasına karar verilmiştir. Uşak İl Başkanlığının olayla ilgili rolü genel merkezimiz tarafından incelemeye alınmıştır.”

NE OLMUŞTU?

Uşak’ta meydana gelen kavgada MHP Eşme İlçe Başkanı Burçin Kayhan Yücesoy’ın av tüfeği ile sağ bacağından vuruldu. Olayla ilgili soruşturmada, MHP İl Başkanı Ayhan K., Başkan Yardımcısı Süleyman K., İl Yöneticisi Cevat G. ve MHP’den Uşak Belediye Başkan Adayı olan ancak seçilemeyen Muhammet Fatih E. gözaltına alındı. Sorgularının ardından 4 kişi serbest bırakıldı. MHP Eşme İlçe Başkanı Burçin Kayhan Yücesoy’un görevden alınması konusunun görüşülmesi sırasında tartışmanın çıktığı iddia edildi.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler MHP Uşak Eşme