Erdoğan cami açılışında 23 Haziran mesajı verdi: Hırsızlara bu işi bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan cami açılışı sırasında 23 Haziran seçimini kast ederek, "İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız. Değil mi? Kendi kültürlerinde şu gördüğünüz anlayışın olmadığı kişilere bu işi bırakmayacağız. Gece gündüz çalışarak ülkemizde demokrasi zaferiyle bu işi noktalayalım" diye konuştu. Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlar konusunda kendisine seslenen bir kadına "Erken emeklilik yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Hacı Osman Torun Camii açılışına katıldı. Yüksek Seçim Kurulu kararı ile 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimine ilişkin  konuşan Erdoğan, açılış sonrası kendisine seslenen bir kadına "Erken emeklilik yok" yanıtı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılıştaki konuşmasında, "Şimdi önümüzde bir ay sonra ülkemizde de biliyorsunuz sandık var. Herhalde bu sandığın hakkını vereceğiz. İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız. Değil mi?" ifadesini kullandı. Erdoğan daha sonra Hacı Osman Torun Camii'ni göstererek, "Kendi kültürlerinde şu gördüğünüz anlayışın olmadığı kişilere bu işi bırakmayacağız. Gece gündüz çalışarak ülkemizde demokrasi zaferiyle bu işi noktalayalım" diye konuştu.

EYT YANITI: ERKEN EMEKLİLİK YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış sonrası vatandaşlarla selamlaşırken, eşi emeklilikte yaşa takılan bir kadının seslenmesi üzerine yanıt verdi. Erdoğan, bu konunun istismar edildiğini söyledi ve "Erken emeklilik yok" dedi. Erdoğan, Avrupa'da emeklilik yaşının yüksek olduğunu söyeldi. İki üniversite mezunu olduğunu, iş bulamadığını anlatan kadına Erdoğan, eşinin ne yaptığını sordu. "Çalışıyor" diyen kadına Erdoğan "Gördün mü" diye karşılık verdi. Kadın da "Ama inanın çıktığında iş bulma şansı yok" dedi. Bu diyaloğu CHP'li Tuncay Özkan twitter adresinden paylaştı. (HABER MERKEZİ)