Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Samsun'da buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da 19 Mayıs'ta yapılacak 100'üncü yıl kutlamalarına CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da davet etti. Kılıçdaroğlu daveti kabul etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Samsun'da 19 Mayıs 1919 tarihinde yapılacak 1007üncü yıl kutlamalarına davet ettiği öğrenildi. Yeniçağ'da yer alan habere göre, CHP lideri Kılıçdaroğlu daveti kabul etti.

Samsun'daki programa göre, Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 19 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te Samsun Port'ta Piri Reis Milli Mücadele Gemisi'ni karşılayacak. Daha sonra temsilci gençler illerinden ve ülkelerinden getirdikleri toprakları ve Türk Bayrağı'nı Erdoğan'a takdim edecek. Saat 14.25'te Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde temsilci gençler ve vatandaşların katılımıyla Samsun Tütün İskelesi'ne yürüyüş yapılacak. Erdoğan, Tütün İskelesi'nde halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu en son 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı’da düzenlenen mitingde bir araya gelip vatandaşa hitap etmişlerdi. (HABER MERKEZİ)