Eliaçık: Sizi ateistlerden koruyacağız diyorlardı

Yeryüzü sofrasında gözaltına alınan İhsan Eliaçık, twitter hesabından "Yeryüzü Sofrasına saldıranlar, sizi 'ateistlerden' korumak için buradayız diyordu. Oysa onlarla biz yıllardır bu sofralardayız. Yeryüzü Sofrası tam da bu. "Onlar ümidin düşmanıdır, akar suyun meyve çağında ağacın serip gelişen hayatın düşmanı" diye yazdı. Kızı Zeynep Eliaçık da babasının mesajını alıntılayarak, "Peder beyi benden koruyacaklarmış" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antikapitalist Müslümanlar'ın dünkü 'Yeryüzü Sofrası' iftarını dağıtan polisin darp ederek gözaltına aldığı İhsan Eliaçık, serbest bırakılmasının ardından soysal medya hesabından olayı aktardı ve tepkisini ortaya koydu.

İhsan Eliaçık serbest bırakılmasının ardından twitter hesabından şunları yazdı: "Yeryüzü Sofrasına saldıranlar, sizi 'ateistlerden' korumak için buradayız diyordu. Oysa onlarla biz yıllardır bu sofralardayız. Yeryüzü Sofrası tam da bu. "Onlar ümidin düşmanıdır akar suyun meyve çağında ağacın serip gelişen hayatın düşmanı."

İhsan Eliaçık'ın kızı Zeynep Eliaçık da babasının mesajını alıntılayarak, "Peder beyi benden koruyacaklarmış" dedi. (HABER MERKEZİ)