Datça Belediyesi: 23 Haziran'da plajlarımız kapalı

Datça Belediyesi'nde gündem 23 Haziran: Kar ve kum fırtınası nedeniyle plajlarımız kapalı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından kamuoyundaki tepkiler yükseliyor. 23 Haziran'da yenilenecek seçimler Datça'da da gündem oldu. Datça Belediyesi, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aynı anda beklenen kar ve kum fırtınası nedeniyle 23 Haziran'da bütün plajlarımız kapalı!" dedi.

"Sevgili İstanbullular gelecek için tercihinizi lütfen sandığa taşıyan" ifadeleri yer alan açıklama, "Bizler Datça tatilinizden en güzel anılarla dönmeniz için sizi bekliyor olacağız..." şeklinde bitti.

Çeşme Belediyesi de "Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre 24 Haziran günü #HerŞeyÇokGüzelOlacak" paylaşımı yaptı.

Bodrum Belediyesi'nin Twitter hesabından da "Değerli İstanbullular; aldığımız bilgilere göre 23 Haziran günü Bodrum'da şiddetli kar yağışı beklendiğinden, tüm sahillerimiz kapalıdır. Aynı gün İstanbul'da doğacak güneşin keyfini çıkarmanızı tavsiye ederiz. Ama 24 Haziran'dan itibaren bekleriz. Çünkü #herşeyçokgüzelolacak" şeklinde paylaşım yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Twitter hesabından da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili paylaşım yapıldı. Başkan Zeydan Karalar imzasıyla paylaşılan açıklamada, "23 Haziran'da Adana 150 derece. İstanbul'da ikamet eden vatandaşlarımızın dikkatine!" denildi.

Tweette "Biz de sizi çok seviyoruz ama daha uygun bir zamanda görüşürüz ?#HerŞeyÇokGüzelOlacak" ifadeleri kullanıldı. (HABER MERKEZİ)