Melih Gökçek'e tepki: Sözlerim 80 milyon -1'e

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in kendisi hakkında "Aslında CHP'li değil, HDP'li. Gezici, eylemci" gibi ifadeler kullandığı videosuna yanıt verdi. Kaftancıoğlu "Bu sözlerim de 80 milyon -1 kişiye. O bir kişi, vatandaşın fotoşoplu fotoğraflar yerine orijinal fotoğraflarla ilgilendiğini anlamamış hala" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini Twitter'dan hedef alan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e yanıt verdi.

Gökçek, "Bu sözlerim de Canan Kaftancıoğlu'na diyerek" bir video paylaştı. Gökçek, "Kaftancıoğlu bence CHP'li değil. İyi bir HDP'li. Eylemci, Gezici" gibi ifadeler kullandı. Kaftancıoğlu da Gökçek'in videosunu paylaşarak, "Bu sözlerim de 80 milyon -1 kişiye. O bir kişi, vatandaşın fotoşoplu fotoğraflar yerine orijinal fotoğraflarla ilgilendiğini anlamamış hala. Kendisine iletin tanıdığım çok iyi göz hekimleri gözünü “parsel parsel” düzeltirler, ancak diğer defektlerine ise tıp bile çaresiz ne yazık ki" diye yazdı. (HABER MERKEZİ)