Çubuk Kaymakamlığı: Kılıçdaroğlu spontane olarak karşılandı

Çubuk Kaymakamlığı, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğradığı cenaze töreniyle ilgili "Habersiz gitmiş olsam kaymakam karşılamaya gelmezdi" açıklamasına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun geldiği sırada Hulusi Akar'ın beklendiği ifade edilen açıklamada, "Özel olarak bilgi dahilinde planlı bir karşılama olmadı" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çubuk Kaymakamlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreniyle ilgili "Habersiz gitmiş olsam kaymakam beni karşılamaya gelmezdi” sözleri üzerine açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın beklendiği sırada geldiği belirtilen açıklamada, "Sayın Milli Savunma Bakanımızı beklerken Sayın CHP Genel Başkanı da gelmiş ve o anda spontane olarak karşılanmıştır. Özel olarak bilgi dahilinde planlı bir karşılama olmadığı gibi gelişinden gelişi anında bilgimiz olmuştur" ifadeleri kullanıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz pazar günü, Piyade Er Yener Kırıkcı'nın cenazesinde saldırıya uğradı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Emniyet Müdürlüğü, Kılıçdaroğlu'nun cenazeye katılacağının bildirilmediğini, Kılıçdaroğlu ve CHP yöneticileri ise bilgi verildiğini açıkladı.

Habertürk gazetesi yazarı Nihal Bengisu Karaca'ya konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu "Habersiz gitmiş olsam kaymakam beni karşılamaya gelmezdi” dedi.

Çubuk Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, karşılamanın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın beklendiği sırada spontane olarak gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamada, "Cenaze töreninin olduğu alanda Sayın Milli Savunma Bakanımızı beklerken Sayın CHP Genel Başkanı da gelmiş ve o anda spontane olarak karşılanmıştır. Özel olarak bilgi dahilinde planlı bir karşılama olmadığı gibi gelişinden gelişi anında bilgimiz olmuştur. Şehit ailemizle de önceden olduğu gibi tekrar taziye çadırında az önce yaptığımız görüşmede Sayın Genel Başkanın gelişinden kesinlikle bilgilerinin olmadıklarını ve artık şehidimize dua etmek istediklerini iletmişlerdir" denildi. (HABER MERKEZİ)

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Herkesle görüşüldüKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Herkesle görüşüldü