Genç İmam Hatipliler'den ziyaret

Çubuk'ta saldırıya uğrayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edenler arasında Genç İmam Hatipliler Derneği heyeti de yer aldı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini sundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çubuk'ta saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edenler arasında Genç İmam Hatipliler Derneği de yer aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Parti Genel Merkezindeki makamda bir araya geldi.

Derneğin başkanı Samet Akkaya,Çubuk'ta yaşanılan linç girişiminden duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti. Görüşmede Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir eşlik etti.

FEYZİOĞLU DA ZİYARET ETTİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet de CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Feyzioğlu da Çubuk'ta yaşanılan linç girişiminden duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. (HABER MERKEZİ)