Ateş: Ülkü Ocakları, liderine yapılacak saldırılara misliyle cevap verecektir

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye karşı sosyal medyada saldırı başlatıldığını söyledi. Ateş, "Görünen o ki CHP ikazı anlamamış ve Liderimize laf yetiştirmeye hatta camiamızı töhmet altında bırakmaya gayret etmiştir. Ülkü Ocakları, Liderine yapılacak saldırılara misliyle cevap verecektir" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğraması ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamasına yönelik tepkiler hakkında Twitter hesabından açıklama yaptı.

Bahçeli'nin saldırıyı desteklediği yorumlarına tepki gösteren Ateş, "Genel Başkanımız, saldırıdan memnuniyet duyulmasının mümkün olmadığını ve olayın her yönüyle araştırılması gerektiğini sarih bir şekilde ifade etmiştir. Bunun yanında Liderimiz meselenin öteki boyutlarını da dikkate alan ve önemli ikazlar içeren bir açıklama yapmıştır" dedi.

"Kılıçdaroğlu’nun önlem almadan, HDP ile ittifakı bariz ortadayken, hassasiyetin çok yüksek olacağı belli olan şehit cenazesine katılması bir provakasyon değilse ahmaklıktır" diyen Sinan Ateş şöyle devam etti:

"Genel Başkanımızın haklı uyarılarını enine boyuna düşünmeden sosyal medyada bir saldırı başlatmak da kimsenin haddi değildir. Ancak görünen o ki CHP ikazı anlamamış ve Liderimize laf yetiştirmeye hatta camiamızı töhmet altında bırakmaya gayret etmiştir. Bu hassas süreçte herkes ağzından çıkana dikkat etmelidir. Ülkü Ocakları, Liderine yapılacak saldırılara misliyle cevap verecektir. Sabrımız taşarsa öfkemiz sel olur. Bu tür olaylar arzu ettiğimiz gelişmeler değildir. Kimse sokağı ajite etmemelidir." (HABER MERKEZİ)