Mızraklı: Gönül değil banyo belediyeciliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, sosyal medyadan DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün odasını paylaştı. Mızraklı, "Banyo belediyeciliği yapmışlar" mesajını da ekledi.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Videoda DİSKİ Genel Müdürü’nün makam odası ve kullandığı banyoya dair görüntüler yer alıyor. Oldukça lüks döşendiği görülen makam odası ve banyo için Mızraklı, “Diyarbakır DİSKİ genel müdürlük odası... Gönül Belediyeciliği değil Banyo Belediyeciliği yapmışlar.” ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşleri’ne (DİSKİ) vekaleten bakan Mehmet Fırat Tutşi, seçimden sonra DİSKİ Genel Müdürü olarak atanmıştı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Fırat Anlı ve Gültan Kışanak'ın görevden alınmasının ardından belediyedeki birçok daire başkanı gibi Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşleri (DİSKİ) Genel Müdürü Selahattin Elçi görevden alındı. Elçi'nin yerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Ahmet Karadağ, DİSKİ Genel Müdürlüğü’ne atandı.

Kocaeli'nden getirilen ekip ile kayyım Cumali Atilla arasında anlaşmazlık baş gösterince, Karadağ tayin istedi. Tayinin çıkması ardından boşalan koltuğa, vekaleten Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü personeli Mehmet Fırat Tutşi atandı. Seçimden birkaç gün sonra Tutşi, DİSKİ Genel Müdürlüğüne asaleten atanmıştı. (DUVAR)