Mazbatayı alan Böcek: Ötekileştirmeyeceğiz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek mazbatasını aldı. Böcek, "Kimseyle kavga etmeden yanlış yapmadan bugünlere geldik. Kimseyi ötekileştirmeden yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da CHP'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek ve yine CHP’den Konyaaltı Belediye Başkanı seçilen Semih Esen mazbatalarını aldı.

Muhittin Böcek,  İl Seçim Kurulu Başkanı Güray Berkay’dan, Semih Esen de mazbatasını Konyaaltı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sami Yalçın’dan aldı. Daha sonra Semih Esen, görevini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Muhittin Böcek’ten devraldı. Buradaki törende konuşan Böcek, 714 bin 224 oyla büyükşehir belediye başkanlığına seçildiğini hatırlattı. Böcek, "25 yıldır belediye başkanlığı yaptım, gece gündüz koştum, vatandaşlarımıza vefa borcumu ödedim. Kimseyle kavga etmeden yanlış yapmadan bugünlere geldik. Konyaaltı Belediye Başkanlığı görevini Semih Esen’e huzur ve mutluluk içinde devrediyorum. Esen’le aynı azim ve kararlılıkla, büyükşehirle birleşmiş Konyaaltı’na da güzel hizmetler yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeden yolumuza devam edeceğiz" dedi. (HABER MERKEZİ)