Ana akım televizyonlar İmamoğlu'nu vermedi

Türkiye'nin 'ana akım' haber kanalları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini önde bitiren Ekrem İmamoğlu'nun basın toplantısını canlı yayınlamadı. CNN Türk ve Habertürk İmamoğlu'nu hiç yayına almadı, NTV canlı yayını ortasında kesti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan adayı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin İstanbul’da tüm oyların sayılması için Yüksek Seçim Kurulu’na başvuru yapacakları yönündeki açıklamasına bir basın toplantısı ile yanıt verdi. Ancak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un "Organize bir usulsüzlük var" iddiasında bulunduğu açıklamayı başından sonuna canlı yayınlayan televizyon kanalları, İmamoğlu'nun yanıt niteliğindeki basın toplantısını görmezden gelmeyi tercih etti.

Türkiye'nin ana akım haber kanalları addedilen CNN Türk ve Habertürk İmamoğlu'nun basın toplantısını yayına hiç almadı. NTV ise kısa süreliğine girdiği canlı yayından İmamoğlu'nun açıklamaları bitmeden çıktı.

İmamoğlu basın toplantısı öncesinde Twitter hesabından yaptığı açıklamada böyle bir medya engeli ihtimaline dikkat çekerek, "Saat 17.00’de gündeme dair yapacağım açıklamayı tüm sosyal medya hesaplarımdan canlı olarak paylaşacağım. Bakalım hangi televizyon kanalları tamamını canlı olarak yayınlayabilecek?" diye sormuştu. (HABER MERKEZİ)

İmamoğlu: Aramızdaki fark 16 bin 380İmamoğlu: Aramızdaki fark 16 bin 380

AK Parti İstanbul'da tüm oylar sayılsın istiyorAK Parti İstanbul'da tüm oylar sayılsın istiyor