İddia: AA Genel Müdürü 'veda' sözleri söyledi

AA Genel Müdürü Şenol Kazancı'nın bu sabah kurum içinde yapılan sabah toplantısında, "Başımıza bir şey gelirse hayırlısı olsun. Ailelerinize selam söyleyin" dediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı'nın bugün kurumda yapılan sabah toplantısında 'veda' sözleri söylediği iddia edildi. Oda TV'nin Anadolu Ajansı'ndaki kaynaklarına dayandırdığı iddiaya göre, Kazancı bu sabah ajans temsilcileri ve editörlerin de katıldığı bir toplantı yaptı.

Burada, "Her iki aday da ayrı ayrı 'kazandım' diye açıklama yaptı. Benim veri akışım durdu, ben ne yapabilirdim ki... Veri gelmedi. YSK veri göndermedi. Beni hedef gösterdiler. Ben bunlara şerbetliyim. Ekrem İmamoğlu'nun da Binali Yıldırım'ın da kazandığı sonucu vermedim. Kazandıklarını görmedim ki vereyim. Bu kararı tek başıma aldım" diyen Kazancı İmamoğlu'nun eleştirileri için de, "kazandığını açıklayan, kazandığını zannediyor" dedi.

Erdoğan yazan şapkalı fotoğrafına da konuyu getiren Kazancı, iddiaya göre şöyle devam etti, "Olanlara kızım çok üzüldü. Ona 'yanlış hiçbir şey yapmadım' dedim. Kafama taktığım şapkanın olduğu fotoğraf danışmanken çekildi. Baykal şapkası olsaydı kimse bir şey söylemezdi. O şapkayı ben tasarladım. Erdoğan'ın yanındaydım. Sevsen de, sevmesen de ben onun adamıyım arkadaş. Hakaret ve küfürler yedim. Yediğim küfürler de maaşımın içinde."

'YSK BAŞKANININ BİTİRMEDİĞİ SEÇİMİ BEN NASIL BİTİREYİM'

AA Genel Müdürü Kazancı, kendisine ne Binali Yıldırım'ın ne Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı verisinin gelmediğini söyleyerek, "YSK Başkanı bizi neden hedef gösterdi, anlamıyorum. YSK Başkanı'nın bitiremediği seçimi ben nasıl bitireyim. Riski ben aldım. İkisini de vermedim. Biri de gelmedi buraya. Bunlar sadece konuşuyorlar. Ben dayağımı yerim temiz temiz. Doğrusunu yaptım" şeklinde konuştu.

'BAŞIMIZA BİR ŞEY GELİRSE...'

Kazancı'nın son olarak, "Ben kızıma da anlatamadım. Başımıza bir şey gelirse hayırlısı olsun. Ailelerinize selam söyleyin. Siz de çocuklarınıza durumu anlatın. Muhtemelen onlar da benimki gibi ikna olmayacaklar" dediği ve açıklama yapmayacağını, çünkü 'açıklamasının kimseyi tatmin etmeyeceğini' söylediği de iddia edildi.