Özhaseki: İnşallah sonuçlara herkes rıza gösterir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, partinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "İnşallah bu gece çıkan sonuçlara herkes rıza gösterir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Özhaseki AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Burada gazetecilere açıklama yapan Özhaseki, "'Aldım gidiyorum' diyenler en sonunda sandıklardan gerçekler çıkınca bir başka mahcubiyet yaşıyorlar. İnşallah bu gece çıkan sonuçlara herkes rıza gösterir" ifadelerini kullandı.

Belediyeler için  5 yıl boyunca hizmet döneminin başladığını söyleyen Özhaseki, "AK Parti olarak biz bir manifesto yayınladık, bu manifestoda belediye başkanlarımızın uyacakları tüm kuralları birebir belli ettik. Bizden seçilen arkadaşlar o kurallara uyarak bundan sonra belediye başkanlığını yapacaklar" diyerek şöyle devam etti: "Hızlı hızlı alıyoruz merak etmeyin sonuçları. Sandıklardan ilk çıkanlar gelmeye başladı, söylediler, doğrusu keyfimiz yerinde. Bakın bu seçimler belki biraz da manipülasyonların artık tutmadığının ispatı olacak. İlk günden, daha adamın adaylığı açıklanmadan 'Yüzde 10-20 ilerideyim' diye başlıyor, daha adaylığı belli olmamış adamın. Ne yaptığını da bilmiyor, söylediği de belirsiz fakat ille de aldım gidiyorum havası başlıyor. Gerçi o 'Aldım gidiyorum' diyenler en sonunda sandıklardan gerçekler çıkınca bir başka mahcubiyet yaşıyorlar. İnşallah bu gece çıkan sonuçlara herkes rıza gösterir, sandıkta milletin tecellisi ne ise ona saygı gösterir, çıkıp artık 'Oylar çalındıydı, vay gittiydi, geldiydi' demezler." (ANKARA/AA)