İmamoğlu hesaplarından Erdoğan yayını!

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun CNN Türk yayınında araya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması girdi. İmamoğlu, sosyal medyada yayını canlı verirken 17 saniye Erdoğan'ın da konuşması gösterildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, dün gece CNN Türk'te Buket Aydın'ın '40' programına katıldı. İmamoğlu, soruları yanıtlarken konuşma birden kesilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a canlı bağlantı gerçekleştirildi. Bant kaydı olan program İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarından aynı dakikalarda yayınlanırken, araya giren Erdoğan'ın konuşması da bir süre verilmiş oldu.

5. İyilik Ödülleri töreninde konuşan Erdoğan'ın sözleri İmamoğlu'nun hesaplarından yaklaşık 17 saniye gösterildi. Erdoğan'ın konuşmasından sonra ise program kaldığı yerden devam etti. İmamoğlu'nun konuşmasının kesilmesi sosyal medyada gündem olurken gazeteci Kadri Gürsel, "İktidar medyası, konuklarına işte böyle davranır" diyerek tweet attı.

Programın sunucusu Buket Aydın ise o dakikalarda Twitter hesabından, "Yayınımız bant yayındır. Canlı yayın değildir. O yüzden yazdığınız ve eleştirdiğiniz gibi bir anons yapıp ara veriyoruz demem mümkün değil :) birazdan kaldığı yerden devam edecektir" paylaşımını yaptı. (HABER MERKEZİ)

İmamoğlu'ndan genel başkanlık yanıtı: Siyasette her şey mümkünİmamoğlu'ndan genel başkanlık yanıtı: Siyasette her şey mümkün

Ekrem İmamoğlu: Hanımefendinin suçu yok medyaya acıyorumEkrem İmamoğlu: Hanımefendinin suçu yok medyaya acıyorum